welkom op mijn website

Van jongs af aan wist ik dat ik anders was dan andere kinderen. Ik voelde veel dingen aan en wist wanneer er dingen stonden te gebeuren. In de loop van mijn leven heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van coaching en healing omdat ik er achter kwam dat mensen helpen mijn passie is.

Na de nodige cursussen en opleidingen te hebben gevolgd ben ik een eigen praktijk begonnen in 2013.
Als energetisch life & holistisch coach ondersteun ik cliënten op diverse vlakken.
Ook bedrijven kunnen mij benaderen voor ondersteuning van hun medewerkers; denk hierbij aan een burn-out,andere vormen van stress-situaties, een muisarm; pijnen aan de arm-, nek- pols en schouderspieren, hoofdzakelijk ten gevolge van veelvuldig computer en computermuisgebruik,
Tegenwoordig ben ik regelmatig op beurzen te vinden door het hele land.
Behandelingen vinden plaats bij mij, bij u of op uw bedrijf.
U kunt bij mij terecht voor:
coaching & healingen;!!! en vraag naar onze pakket prijzen.

Social media links

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.